Ladda elbil på jobbet

I takt med att allt fler väljer elbil finns behovet att att ladda på sin arbetsplats. Vi gör det enkelt att ladda på jobbet.
Läs mer nedan och tveka inte att kontakta oss.

Ladda elbil på jobbet

Allt fler ser fördelen med elbilar i fordonsparken. Därför blir det även aktuellt med laddbox på företaget. Att ladda elbil på jobbet är en förutsättning för att era fordonspark ska kunna gå från fossilt drivmedel till el.

Såklart börjar vi med att se till ert behov nu men också hur era behov ser ut om 3, 6 och 9 år. Idag är det endast drygt 4% laddbara bilar på våra parkeringar men redan om tre år är siffran 15%, 6 år 33% och 9 år över 50%. Med andra ord är det läge att tänka långsiktigt i sin investering.

El-In hjälper till att räkna ut återbetalningstid och upplägg för de som ska använda laddarna.

Stödet för 50% avdrag görs via Naturvårdsverket. Klicka på länken nedan om du vill läsa mer på deras hemsida. 

office, business, colleagues
ZAPTEC Pro ladestasjon

Installation

El-In är din partner genom hela installationsfasen. Efter att vi tillsammans bestämt antalet nuvarande och framtida laddplatser så börjar installationen. För den här typen av installationer rekommenderar El-In Zaptec PRO laddbox. Den har allt som behövs för en hållbar och långsiktigt högpresterande anläggning.

All installationer genomförs av El-In’s samarbetspartners som givetvis är behöriga elektriker.

I priset ingår hela projektet från eventuell grävning, kabeldragning, montering av rör, skenor och annat som behövs för en snygg, hållbar och framtidssäkrad anläggning. El-In är er partner från start till mål.

Överlämning

Nu är anläggningen driftsatt, testad och redo att köra. Alla användare läggs in i den mobila tjänsten. Alla användarna får en tag eller kan mobilen användas för att identifiera sig vid laddning.

Förbrukningen kan lätt följas och skickas till ekonomiavdelning om det skall läggas på lönen. Det finns även möjlighet att koppla laddboxen till externa företag som automatiskt fakturerar  förbrukningen till varje användare. Fråga oss så berättar vi mer.

Nu är det bara att börja ladda!

ZAPTEC Pro passer alle elbiler_web

Fler Vanliga Frågor

ör installationer i bostadsrättsföreningar, företag och andra större fastigheter är Zaptec PRO perfekt. Den har fas- och lastbalansering inbyggt och dessutom möjlighet att koppla upp via Wi-Fi, 4G eller PLC. Zaptec Pro har allt inbyggt som går att få.

För den installationer i bostadsrättsföreningar, företag och andra fastigheter är Zaptec PRO perfekt. Den har fas- och lastbalansering inbyggt och dessutom möjlighet att koppla upp via Wi-Fi, 4G eller PLC.

Avskrivningstiden för en anläggning elbilsladdare är 10 år.

Absolut! Som företag har ni möjlighet att lägga en del av kostnaden för installationen på förbrukningen. Givetvis hjälper El-In er med beräkningar för att se er återbetalningstid.

El-In finns med er hela vägen till en färdig installation. Självklart vill vi även finnas för er efter installationen för att se till att er anläggning fungerar felfritt i många år. Därför finns El-In Services som hjälper till med eventuella problem och ser till att era laddare fungerar år efter år.

I en komplett anläggning ingår många delar. Förutom laddboxarna skall de installeras på en lämplig plats och ibland kan grävning eller håltagning behövas. Eftersom varje anläggning blir unik i sitt slag så gör vi besök på plats för att ge er en så konkret kostnadsbild som möjligt. Kontakta oss så kan vi berätta mer om olika anläggningar vi gjort och vilket arbete och kostnad som krävs. Glöm inte att det går att få 50% avdrag på kostnaden via subventioner!

Det finns de som tror att elbilar medför större brandfara än vanliga bensin- och dieselbilar. MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap har gjort en studie som visar att det är det omvända. Det vill säga att det är vanliga att bensin- och dieselbilar brinner än elbilar. Självklart i förhållande till antalet bilar. Vill du läsa mer kan du klicka på länken. https://www.msb.se/sv/aktuellt/nyheter/2021/maj/fa-brander-i-e-fordon-enligt-ny-sammanstallning/

Varukorg