Om El-in

El-in

El-in säljer och installerar laddboxar för elbilar i Skåne. Fokus ligger på hög service med stor närvaro hos kunden. Produktsortimenten är ständigt under utveckling för att säkerställa ett utbud av produkter som gör elbilslivet enklare. El-in hjälper privatpersoner, bostadsrättföreningar och företag att ladda sina bilar snabbt och säkert. Läs mer om El-in och våra samarbetspartners nedan.

Vårt mål

Efter att ha läst en artikel som jämförde övergången från häst och vagn till bil i början av 1900-talet med omställningen från fossildrivna bilar till elbilar så tändes en nyfikenhet. Hur kommer egentligen framtiden se ut?

Efter lite googlande stod det klart att redan 2030 kommer troligtvis över 50% av alla bilar i Sverige vara eldrivna. Det är många elbilar som ska säljas de kommande åren, men ännu fler elbilsladdare! Hur ska det behovet täckas och framförallt, hur ska kunden veta vad de ska ha?

Här föddes idéen till El-In och det är vad vi idag lever efter. El-In ska leverera och installera laddboxar för alla olika behov oavsett om bilen ska laddas hemma i en villa, i en bostadsrättsförening eller på ett företag. Det måste även vara enkelt för kunden utan för många val och termer. 

Kolla bilden till höger. Redan innan häst och vagn fasades ut fanns laddbara bilar med tillhörande laddare. 

Samarbetspartners

Alla är duktiga på sin sak och därför har El-In samarbete med riktigt proffsiga företag som säkerställer att installationen blir korrekt utförd. Skulle det mot förmodan uppstå problem efter installationen så supportar vi er givetvis.

Några som också är duktiga på sin sak är våra kära leverantörer. Det är dem som utvecklat marknadsledande produkter som vi alla har stor glädje och nytta av. Kolla vårt produktsortiment vad vi erbjuder just nu.

Våra kärnvärden

Nedan är våra kärnvärden som vi på El-In lever efter alla dygnets timmar. Framförallt leder det oss i vårt dagliga arbete och ser till att vi alltid levererar på topp till er kunder.